2021. máj. 14., péntek

A székesfehérvári színház még áprilisban hirdette meg Törd meg a csendet! – Fame castingját, amire majdnem 350-en jelentkeztek. A videós casting után a zsűri személyesen hallgatta meg a kiválasztottakat, akik közül 51 fiatal produkcióját ítélte meg úgy, hogy ismét megméretthetik magukat. Az első fordulót múlt hét szombaton nézhették meg a Fehérvár tv műsorán.

Újabb, közel harminc résztvevő jelent meg a Fame casting második fordulóján, hogy elkápráztassa a Bagó Bertalan, Hargitai Iván, Kéménczy Antal és Rovó Tamás alkotta zsűrit, amely ezúttal Molnár G Nórával és Horváth Csabával egészült ki. A versenyzők most is felkészültek voltak, mindenki tehetsége legjavát igyekezett adni. Volt, aki hangszeres tudását is megcsillogtatta, volt, aki a hangjával varázsolt, és voltak szép számmal, akik a teret táncolták be. A második fordulóról készült összefoglalót május 15-én, szombaton nézhetik meg 19:40-től a Fehérvár Tv műsorán.

A szigorú zsűri a két fordulóból összesen 35 fiatalt választott ki, akik május 16-án, a döntőben mérhetik össze erejüket.

A Fame - A hírnév ára című musicalt a tervek szerint ősszel mutatják be Hargitai Iván rendezésében.

Forrás: vorosmartyszinhaz.hu