2021. máj. 7., péntek

Az első körben 110 fiatal jutott tovább

A válogatás első körében közülük a beküldött videóik alapján 110 fiatalt juttatott tovább, akik már élőben is bemutatkozhattak a zsűri előtt. A 110 főből végül a mostani válogatásra összesen 51 tehetséges színész/táncos-palánta jutott tovább. Május 2-án, Anyák napján közülük 21-en mutathatták meg az immár ötfősre nőtt zsűri (Kiss Diána Magdolnához, Hargitai Ivánhoz, Kéménczy Antalhoz és Rovó Tamáshoz ezúttal a Vörösmarty Színház művészeti vezetője, Bagó Bertalan is csatlakozott) előtt tánc-ének- és színészmesterségbeli tudásukat. 

A kamerák kereszttüzében is helyt kell állni

A jelöltek nehezített pályán mozogtak azért is, mert nemcsak a „szigorú” zsűri előtt, hanem a kamerák kereszttüzében is helyt kellett állniuk. Az mindannyiukról elmondható, hogy ügyesen állták a sarat, nem ijedtek meg a zsűri olykor furcsának tűnő instrukcióitól, ahogy attól sem, ha improvizálniuk kellett.

A válogatóhoz ezúttal a Fehérvár Tv stábja is csatlakozott, május 8-án, 19:40-kor ugyanis egy egyórás műsorban lehet majd visszanézni a versenyzőket a tv-képernyőn keresztül vagy interneten.

Bővebben

Forrás: vorosmartyszinhaz.hu