2021. márc. 11., csütörtök

Egy magyar költőtől választott verssel, vagy megzenésített verssel nevezhetsz, de akár saját költeményedet is előadhatod! Légy minél ötletesebb, kreatívabb, használd a tehetségedet és a fantáziádat – üzenj verssel otthonról a világnak!

Jelentkezés az itt letölthető adatlapon.

Minden versenyző egy, maximum 5 perces videóprodukcióval jelentkezhet. Nevezési díj nincs. A versenyzőnek/törvényes képviselőnek szükséges hozzájárulását adnia, hogy a Gárdonyi Géza Színház, mint adatkezelő. a beküldött felvételt és az azonosító adatokat kezelhesse, illetve a verseny díjazottjainak nevét és a beküldött videóanyagot honlapján, valamint Facebook-oldalán közzétegye.

A rövid videóanyagot Messenger-üzenetben a színház Facebook-oldalára, illetve a ggsz.kolteszetnapja@gmail.com e-mail címre várjuk. A feltöltés módja szabadon választott.

A jelentkezési lapokat aláírva, beszkennelve, lehetőség szerint szintén Messengeren és e-mail-ben kérjük megküldeni, vagy postai úton „Magyar költészet napja” megjelöléssel a 3300 Eger, Hatvani kapu tér 4. címre.

Beküldési határidő: 2021. március 28-a éjfél.

A beérkezett alkotásokat öttagú szakmai zsűri értékeli. A kategóriánként kiválasztott videóanyagok április 3-án kerülnek fel Facebook-profilunkra, a produkciókra április 10-én éjfélig szavazhat kedves közönségünk.

1. díj - szabadon választott családi bérlet a következő évad kínálatából
2. díj - bérlet 2 fő részére a következő évad kínálatából
3. díj - színházjegy 2 fő részére  a színház bármely előadására a következő évadban

Közönségdíj: bérlet 2 fő részére a következő évad kínálatából

További infomációk: www. gardonyiszinhaz.hu
Telefon: 06 30 5735343

Eredményhirdetés Facebook-profilunkon: 2021. április 11.

A díjazottak ősszel, a Színházak Éjszakájára tervezett ünnepi műsorunkban közönség előtt is előadhatják a versenyre benevezett művet!

Gárdonyi Géza Színház

Forrás: gardonyiszinhaz.hu