VIP bérlettel korlátlan elővásárlási jogosultság jár a VIDOR színházjegyekre

VIP bérlettel rendelkező látogatóink mindenkinél előbb, már 2021. július 26-án (hétfőn) megvásárolhatják jegyeiket az idei VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának előadásaira a szokásos nyitva tartási időben a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában. Névre szóló bérletük felmutatásával mennyiségi korlátozás nélkül válthatnak belépőjegyet - a szabad helyek függvényében. VIP bérletet az elővásárlási jogosultság napjain is lehet váltani! A VIP bérletek kényelmi szolgáltatásaihoz hasonlóan értékesítünk VIDOR VIP színházjegyeket is, melyre szintén vonatkozik a VIP bérletesek elővásárlási jogosultsága.

Két nappal előbb vásárolhatnak VIDOR belépőt a bérletesek is

Érvényes színházbérlettel rendelkező nézőink 2021. július 27. kedd reggel 7 órától két napos elővásárlási jogosultsággal rendelkeznek a fesztivál versenyprogramjának színházjegyeire Szervező- és jegyirodánkban. A versenyprogram nagyszínpadi darabjaira, névre szóló bérletük felmutatásával, maximum személyenként egy bérletre, idén akár előadásonként 8 db belépőjegy is váltható! A Rózsakert Szabadtéri Színpad valamennyi előadására, a kamaraszínpadi előadásokra pedig mennyiségi korlátozás nélkül válthatnak jegyeket - a szabad helyek függvényében. Akinek még nincs színházbérlete, az se keseredjen el: az elővásárlási jogosultság időszakában is van lehetőség a bérletek megvásárlására! 2021. július 29. csütörtök reggel 7 órától bárki számára elérhetővé válnak a VIDOR jegyek személyesen, a Szervező- és jegyirodában. Az előadásokra 2021. augusztus 2-tól a jegyek online is megvásárolhatóak lesznek.

A vígjátékok legjava a VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjában

A legnagyobb nevettetők seregszemléje

Bár idén is elég nagy bizonytalansággal indultak a szervezési munkálatok, a VIDOR Fesztivál nézői idén sem maradnak izgalmas színházi versenyprogram nélkül. A közönség számos kedvencével találkozhat újra, itt lesz többek között az Orlai Produkció előadásában Ötvös András, Ullmann Mónika, Grisnik Petra és Pataki Ferenc (Hogy szeret a másik); a Játékszín Nagyvárosi fények című előadásában pedig Nagy Sándor, Csonka András, Zsurzs Kati és Gáspár Kata lép színre. Gáspár Sándor a Szikora János nevével fémjelzett Molnár Ferenc műben, a Vörösmarty Színház Játék a kastélyban című darabjában; Pápai Erika, Balázs Andrea, Marton Róbert, Baronits Gábor a Karinthy Színház Lököttek című előadásában; míg Makranczi Zalán, Spolarics Andrea és Mertz Tibor a Budaörsi Latinovits Színház Figaro házassága előadásában lép színpadra nálunk. Bemutatkozik továbbá a Nagyszínpadon a Váci Dunakanyar Színház a Horváth János Antal által rendezett Liliomfival Takács Géza, Decsi Edit és Molnár Bence főszereplésével; a Szatmárnémeti Északi Színház Illatszertár előadása Márkó Eszter rendezésében; valamint a Jászai Mari Színház is a Francia rúdugrás című darabjukkal, melynek főszereplői Bakonyi Csilla, Lapis Erika, Honti György és Crespo Rodrigo, aki a darab rendezője is.

A Krúdy Kamara programjában idén is helyet kapnak klasszikus vígjátékok és kísérletező, formabontó előadások is. Vendégünk lesz a Nemzeti Színház A súgó című előadása Ács Eszter, Barta Ágnes és Berettyán Sándor főszereplésével (rendező: Berettyán Nándor); a Ferencvárosi Pinceszínház Maggi és Lillemor – Mamu alatt izzik a parázs vígjátéka Mertz Tibor és Bezerédi Zoltán előadásában és Réthy Attila rendezésében; a Spirit Színház Szexpedíció előadását pedig Hegyi Barbarával és Seress Zoltánnal láthatja a közönség (rendező: Bányai Gábor). Az Orlai Produkció Határátlépések előadásában lép színpadra többek között Járó Zsuzsa, Péter Kata, Mészáros Máté és Ötvös András Dömötör András rendezésében; a Fórum Színház Love.hu produkciójában Gondor Kata és Lengyel Ferenc szórakoztatja a közönséget (rendező: Lengyel Ferenc); de ellátogat hozzánk Katona László, Jankovics Anna és Jaskó Bálint is a Nézőművészeti Kft. Kicsibácsi, Kicsinéni meg az Imikém előadásával, melyet Gyulay Eszter rendezett. Láthatjuk továbbá a Junion Színház, az RS9 Színház és a Neptun Brigád közös előadásában, a Minden jót, Elling! című darabban Baksa Imrét, Vass Györgyöt, Kövesdi Lászlót, Kakasy Dórát is (rendező: Koleszár Bazil Péter); valamint egy rendhagyó produkciót is vendégül láthatunk, a Láthatáron Csoport Én, te, mi – haladunk a korral című előadását Feuer Yvette, Stubnya Béla és Buzási Fanni főszereplésével Szabó Veronika rendezésében.

A Rózsakertbe kilátogató nézők három különböző jellegű színházi élményben részesülhetnek: ismét vendégünk lesz a nagysikerű Menopauza előadás Hernádi Judit, Szulák Andrea, Tóth Enikő és Náray Erika szereplésével a Játékszín színeiben (rendező: Tallós Rita); a Veres1 Színház Nők az idegösszeomlás szélén című vígjátéka Sári Évi, Buch Tibor, Fésűs Nelly, Krajnik-Balogh Gábor főszereplésével (rendező: Tasnádi Csaba); és egy különleges orgonakoncerttel is várjuk az érdeklődőket Rákász Gergely Lords of Organ estjére.

További információkról készséggel adunk felvilágosítást személyesen Szervező- és jegyirodánkban (Nyíregyháza, Színház utca 2.), valamint az alábbi telefonszámokon: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926 és hamarosan honlapjainkon a www.moriczszinhaz.hu és megújult vidor.eu oldalunkon!

Forrás: moriczszinhaz.hu