Drága Olgyuska!

„Olgyuska” – már akkor is így szólított Téged szeretettel és tisztelettel mindenki, amikor 1977-ben először dolgoztunk együtt a Miskolci Nemzeti Színházban. Testvérem, Péter és felesége, Andrea már korábban is nagy-nagy szeretettel emlegetett téged e néven családi beszélgetéseink alkalmával. Ez a szeretet és tisztelet bennem is elmélyült, amikor őszinte melegséget sugárzó lényedet személyesen is megismerhettem.

Egy évtized múlva, 1988-ban, már itt Egerben, az újra önállóvá alakult Gárdonyi Géza Színházban lettünk ismét munkatársak, hamarosan már a színpadon is. Nagyszerű élmény volt életem társával, Kingával együtt partnerednek lenni Huszka Jenő: Lili bárónő c. operettjében. Érzékeltük, mennyire szeret Téged a nagyszerű, hálás egri közönség. Később annak is tanúi lehettünk, hogy milyen rajongással vesznek körül stúdiós tanítványaid, mennyi mindent tanulnak Tőled, milyen odaadással ápolod, fejleszted tehetségüket. Az ő rajongásuk, szeretetük is mind a mai napig elkísér.

Drága Olgyuska, a magam és az egész jelenlegi Társulat nevében kezeidet csókolva kívánok jó egészséget, derűs, szép, szeretetben múló további éveket számodra.

Isten éltessen sokáig, boldog születésnapot kívánunk!

Őszinte szeretettel és tisztelettel:

Blaskó Balázs
színész-rendező,
a Gárdonyi Géza Színház

igazgatója

A fényképek 2016-ban készültek a társulattal Olgyai Magda 90. születésnapján.

Fotó: Gál Gábor

Forrás: gardonyiszinhaz.hu