Rendhagyó évadot zár a Békéscsabai Jókai Színház, hiszen a járvány és a korlátozások a teátrum működését is megzavarták, a bérletes előadások pótlása a napokban is zajlik. A teátrum különleges évadzáró-évadnyitó gáláját az Andrássy út elején, a színház előtt rendezték, nagy érdeklődés közepette, hiszen Seregi Zoltán igazgató úr köszöntése után az épp lezáruló évad és a hamarosan bemutatásra kerülő műsor zenéiből-dalaiból egyaránt láthattak-hallhattak részleteket többek között a Viktória című operettből, a Trianon című rockoperából, valamint a hamarosan színpadra kerülő Made in Hungariából. A jövő évadot érintve Koltay Gábor rendező a János vitéz bemutatójáról, Seregi Zoltán direktor pedig a Drakula című horrorrockoperáról árult el részleteket. 
Hagyomány, hogy az évad lezárásakor adják át a Gálfy gyűrű-díjat, amelyet az idén a Trianon című rockopera Narrátorának, a teátrum örökös tagjának, Dariday Róbertnek ítélt a szakértő zsűri. 
A társulat szavazatai alapján az Évad Színművésze Fiatal tehetség kategóriában Földesi Ágnes Villő, Érett színművész kategóriában Czitor Attila, Tapasztalt színművész kategóriában pedig Nagy Erika lett, a díjakat az előző évad díjazottjai, Csonka Dóra, Tege Antal és Bartus Gyula nyújtották át a nyerteseknek.
 A Legjobb háttérmunkáért adományozott díjat a színház munkatársainak döntése alapján a 2020/2021-es évadban Kohári Imre hangtechnikus, tárvezető vehette át.
 
A 2020/2021-es évadban bemutatott Tamási Áron: Vitéz lélek című drámájában nyújtott kimagasló művészi teljesítményéért a legjobb kamaraszínházi alakítás díja Földesi Ágnes Villő és Tomanek Gábor színművészeket illeti. Az elismerést a D. P. Kontakt Kft. adományozta, és Dóró K. János, a kft. ügyvezetője adta át.

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek! Várjuk Önöket a színházba, hamarosan megújíthatják vagy megvehetik bérletüket!

Képaláírások: 
1164 Seregi Zoltán direktor és Veselényi Orsolya műsorvezető
1149 Kohári Imre hangtechnikus, tárvezető, a Legjobb háttérmunkáért adományozott díj kitüntetettje fogadja Seregi Zoltán igazgató gratulációját 
1173 Földesi Ágnes Villő, az évad Fiatal tehetség-díjasa
1193 Czitor Attila lett a 2020-2021. évad Érett színművésze
1270 Boldog nyertesek: Kohári Imre hangtechnikus, tárvezető, a Legjobb háttérmunkáért adományozott díj kitüntetettje és Nagy Erika, Tomanek Gábor, Földesi Ágnes Villő és Czitor Attila színművészek, a 2020-2021. évad elismeréseinek birtokosai
1256 Dariday Róbert, a Gálfy-gyűrű átvételekor, mellette az elismerés átadója, Felkai Eszter