Délidőben ismét buszra szállunk és Jó ebédhez szól az omnibusz zenés műsorunkat nyitott kisbuszunkon visszük el Veszprém-szerte operett-összeállításunkat. Érdemes fülelni, hiszen a Veszprémi Petőfi Színház művészei érkeznek Önökhöz!

Június 13-án is várjuk legifjabb nézőinket, méghozzá egy nagyon különleges helyszínre, a Veszprémi Állatkertbe! 14.30-kor A sündisznó című interaktív mesét, majd Nyári Bernadett és Tűzkő Sándor tolmácsolásában Szabó Magda verses meséjét tekinthetik meg.

15 órától a Schőnig Cukrászda teraszán várjuk nézőinket, ahol Generációk találkozása címmel egy igazán tartalmas és érdekes beszélgetést hallgathatnak meg. Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser vendége két igazi operett-tudó, Nemlaha György és Győry Zsombor lesz. A hangulatot Óhidi Levente zongorajátéka és a Schőnig Cukrászda íncsiklandozó süteményei, finomságai varázsolják még élménytelibbé. Az előadás megtekintése regisztrációhoz kötött!

16.30-tól az Óváros Étterem teraszán várja Önöket Fesztbaum Béla Jásza Mari-díjas színművész, kitől Szeressük egymást gyerekek címmel hallgathatnak meg egy Seress Rezső estet. Az előadás megtekintése regisztrációhoz kötött!

Humorban nem ismerek tréfát című eseménnyel várja az érdeklődőket 18 órától a Hotel Historia Malomkert teraszán Oberfrank Pál Jászai Mari-díjas, Érdemes művész a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója, aki a Kossuth- és Jászai Mari díjas színművészt, Balázs Pétert látja vendégül az est során, kinek alakításai, szinkronszerepei évtizedek óta kápráztatnak el bennünket. Az előadás megtekintése regisztrációhoz kötött!

A június 11-13. között Veszprém-szerte zajló IV. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfsztivált – hagyományainkhoz híven – egy nagyszabású, ünnepélyes Operettgálával zárjuk! Idén azonban még különlegesebb lesz záró gálánk, hiszen a Veszprémi Várban várjuk június 13-án 20.30-tól a műfaj kedvelőit. Táncolnék a boldogságtól előadásunk rendezője a fesztivál művészeti vezetője és a székesfehérvári Vörösmarty Színház színművésze, Keller János. Közreműködnek: Füredi Nikolett, Bot Gábor, Módri Györgyi, Kőrösi Csaba, Horváth Csenge, Keresztes Gábor, Hirschl Laura, Keller Márton és az Ifjak, Horváth Elemér Emi és Horváth Péter zenészek. Zárjuk együtt ezt a három csodálatos, operettel teli napot, megannyi csodálatos élménnyel! Az előadás megtekintése regisztrációhoz kötött!

A fesztivál programjai, előadásai ingyenesek, de a közreműködők és résztvevők biztonsága érdekében a részvétel – korlátozott nézőszám mellett - regisztrációhoz kötött! Idén is különböző színű karszalagokkal lesz lehetőségük részt venni a nézőknek az eseményeken. Kérjük, hogy regisztrációs szándékukat az előadások előtt – legkésőbb 48 órával - jelezzék a regisztrációs telefonszámunkon: 20/772-8200 vagy személyesen a Jegyirodánkban (H-P: 9-17), a Színházkerthez – és faházba – kihelyezett Jegyirodánkban (H-P: 10-16) és Kossuth utca szívében található VIP pavilonunkban (H-P: 10-16, Szo: 10-13).

A teljes programért és további információkért látogassanak el a Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál Facebook oldalára és weboldalára, és kövessék figyelemmel a rendezvénnyel kapcsolatos híreinket!

A IV. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál VESZPRÉM-SZERTE! Tartsanak velünk operettben gazdag napjaink során, mi már nagyon várjuk a találkozást!

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel!

Forrás: petofiszinhaz.hu