Az előadásra a szinhaztv.com oldalon regisztráció után lehet jegyet vásárolni.

Beaumarchais, akit a francia forradalom egyik szellemi megelőlegezőjének is tartanak, darabjában gúnyt űz az unatkozó arisztokráciából. Figaro semmi egyébre nem vágyik, mint nyugodt, boldog családi életre. Mi lehet ennek az akadálya? Úgy nagyjából minden! A jelen, a múlt, a barátok, a család... az élet.

Visszajelzések az előadásról:

"Nagyszerű előadás volt, minden közreműködőnek köszönöm az élményt! +: Mindenki maximálisan kihasználta "kamerák adta" lehetőségeket. (Közeli képek....hmmm!) Az eddig látott online előadások közül a legjobb!"

"És az egészből, külön kiemelném, Figaro monológját, annyira ütős, aktuális, amibe talán kicsit mindenki felismeri magát, hogy a sok komikus konspiráció után, a monológ alatt, a néző érzi, hogy leáll benne valami, elcsendesül és teljesen magába fordulva hallgatja, átérzi az egészet. A kanapén ülve elképzeltem, hogy milyen is lenne ezt a monológot a megtelt színházban hallgatni, úgy, hogy a sok kacagás, nevetés után, a monológ alatt, olyan csend lepné el a nézőteret, hogy a légy zümmögése igen feltűnne. Reméljük, minél hamarabb sor kerül erre, teltház előtt. De addig is gratulálok, eszméletlen munka volt."

Forrás: latinovitsszinhaz.eu